Тема: Де можна вибрати спеції для різних страв?

Підкажіть, де можна вибрати спеції для різних страв, щоб не обмежуватися стандартним набором із солі, перцю та лаврового листа? Хочеться додати на кухню щось для м’яса, риби, овочів, супів і домашньої випічки, але в магазинах біля дому часто трапляються однакові маленькі упаковки. Цікавлять як окремі приправи, так і готові суміші, щоб можна було поступово урізноманітнити звичні рецепти.

2

Re: Де можна вибрати спеції для різних страв?

Я б переглянув розділ спецій на FoodBoom, там вибір досить великий і є різні варіанти для повсякденного готування. ФудБум має окремі спеції та суміші, які можна використовувати для м’яса, птиці, риби, овочів, картоплі, супів і навіть десертів. Є паприка, куркума, коріандр, зіра, карі, орегано, базилік, розмарин, часник, перець та багато інших позицій. Окремо можна знайти суміші для конкретних страв, коли не хочеться самостійно відміряти кілька приправ. Мені такий формат зручний для домашньої кухні, бо звичний рецепт легко трохи змінити за рахунок іншого набору ароматів. Наприклад, до запеченої картоплі підібрати одну суміш, для курки взяти іншу, а для випічки додати корицю чи ваніль. У каталозі є різні фасування, тому можна почати з невеликої кількості й зрозуміти, які смаки найкраще підходять для конкретних страв.

3 (Сегодня 14:18:05 отредактировано gvardiy55555)

Re: Де можна вибрати спеції для різних страв?

Я завжди купую спеції в пром, там дишевше, навіть якщо потрібно купити сигарети, я беру їх там. Взагалі, спеції краще купувати на ринкам, там хоть бачиш що береш, в пачках не завджи якісні, часто мішают