alexomask9 пишет:У мене до речі знайомі також з США купували, я от точно не знаю хто їм приганяв, але по грошам вийшло набагато дешевше ніж у нас таку марку брати. А хто знає де потім на таке авто у нас купити страховку? Ціна ж залежить від року випуску і моделі? Чи ні?
Ти маєш рацію, з США часто виходить набагато вигідніше пригнати авто, навіть з урахуванням усіх витрат. Щоправда, потім є нюанси з обслуговуванням і страхуванням, але все вирішується. Щодо страховки, то тут теж усе доволі просто. Оформити поліс можна у будь-якій українській страховій компанії, головне, щоб документи на авто були оформлені відповідно до наших стандартів.
Так, ти правильно думаєш: ціна поліса безпосередньо залежить від року випуску та моделі. Страхові компанії беруть до уваги і об'єм двигуна, і прописку власника, і, звичайно, вартість самої машини, адже чим дорожче авто, тим більшою буде потенційна виплата у разі ДТП. Це стосується як обов'язкової "автоцивілки", так і КАСКО. Щоб не бігати по різних офісах і не порівнювати ціни, я завжди раджу користуватися онлайн-сервісами. Наприклад, щоб швидко купити страховку на авто, зручно зайти на Hotline Finance. Там ти одразу вводиш дані своєї машини, і система видає пропозиції від десятків страхових компаній з різними цінами. Це дуже економить час і дозволяє обрати найкращий варіант.