Тема: Думаю купить платье Антонио Берарди

Обожаю стиль Antonio Berardi и давно мечтаю купить его платье. Но в Украине не могу найти магазины, где продаются оригинальные модели. Может, кто-то знает, где можно посмотреть антонио берарди платья? Хочется что-то эффектное, но при этом элегантное, чтобы можно было носить не только на вечерние мероприятия. Интересуют только оригинальные вещи, подделки даже не рассматриваю. Буду благодарна за любые советы!

2

Re: Думаю купить платье Антонио Берарди

Если ищешь антонио берарди платья, посмотри на https://www.rechi.ua/prod/plate-antonio … id-189-179. Это один из немногих магазинов в Украине, где можно найти оригинальные дизайнерские вещи. У них представлено много люксовых брендов, и вещи всегда подлинные. Я недавно покупала там платье от этого дизайнера – шикарное качество, идеальная посадка. У них есть доставка по Украине, а если ты в Киеве, можно примерить в шоу-руме. Советую заглянуть, выбор действительно хороший!

3

Скажіть чесно, де зараз взагалі беруть нормальні вечірні жіночі сукні? Бо від цього вибору вже очі болять. Або все як на випускний десять років тому, або ніби для сцени, а не для реального життя. Хочеться сукню, в якій не думаєш кожні п’ять хвилин, як сісти, куди подіти руки і чи не виглядаєш занадто. Не шукаю «вау за мільйон», просто щось стильне, щоб одягнути й не виправдовуватись ні перед собою, ні перед дзеркалом.

4

Мені зайшов Leomirra, і справа навіть не в тому, що там великий вибір. Просто відчувається різниця між продати сукню і зробити річ, яку реально носять. Вечірні сукні https://leomirra.com.ua/vechernie-platya/ , які я взяла, не вимагала жодних танців з бубном: не треба було підтягувати, приколювати, підшивати чи рятувати образ поясом. Вона нормально поводилась у русі, не перекручувалась, не підскакувала при ходьбі. Це дрібниці, але саме з них складається комфорт. Після кількох годин у ній не було бажання швидше зняти й забути. І от коли так, тоді розумієш, що купити вечірню сукню — це не про тренди, а про відчуття себе. І якщо річ не заважає жити вечір, значить вибір був правильний.